Ισπανία

Σέποβιτς: «Ήρθα για να βοηθήσω»

Ενθουσιασμένος με την επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαγιόρκα, δήλωσε ο Μάρκο Σέποβιτς, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε κι άλλες προτάσεις.

Η επόμενη σεζόν θα βρει τον Μάρκο Σέποβιτς στη Μαγιόρκα, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο επιθετικό να δηλώνει έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ισπανικού συλλόγου.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και γι’ αυτό θα δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω πως έχουμε μία καλή ομάδα, την οποία είδα κόντρα στη Χετάφε και είμαι εδώ για βοηθήσω», δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Σέποβιτς στην ιστοσελίδα της Μαγιόρκα και πρόσθεσε:

«Είχα κι άλλες επιλογές, αλλά νομίζω πως η Μαγιόρκα είναι μία ιστορική ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο. Θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και γι’ αυτό θα δουλέψω σκληρά στο γήπεδο. Μίλησα με τον προπονητή πριν έρθω εδώ και μου είπε πως με θέλει. Η φυσική μου κατάσταση είναι αρκετά καλή, καθώς ολοκλήρωσα την προετοιμασία μου με τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα χρειαστώ μόνο τρεις με τέσσερις μέρες, για να είμαι σε καλό επίπεδο».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x