Επικαιρότητα

Σέρρες: Έκανε τον ραλίστα με κλεμμένο... λεωφορείο!

Δράστης της κλοπής ήταν ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος παραβίασε την πόρτα του λεωφορείου αναζητώντας κάτι για να κλέψει, αλλά βρήκε στο εσωτερικό του το κλειδί του οχήματος...

Ολόκληρη η δύναμη των αστυνομικών των Σερρών χρειάστηκε να κινητοποιηθεί για να ακινητοποιηθεί μετά από κανονικό... ράλι ένα λεωφορείο το οποίο είχε κλαπεί από το σημείο όπου το είχε αφήσει σταθμευμένο ο 57χρονος ιδιοκτήτης του σε μια περιοχή της Ηράκλειας.

Δράστης της κλοπής ήταν ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος παραβίασε την πόρτα του λεωφορείου αναζητώντας κάτι για να κλέψει, αλλά βρήκε στο εσωτερικό του το κλειδί του οχήματος και δεν δίστασε να το βάλει μπροστά και να εξαφανιστεί! Και ενώ είχαν ξεκινήσει εκτενείς αναζητήσεις, το κλεμμένο λεωφορείο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών που προσπάθησαν να το σταματήσουν.

Όμως, ο νεαρός δράστης πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη και τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Προβατά, όπου ο 20χρονος ραλίστας συνελήφθη. Σε βάρος του βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα από την Τροχαία, ενώ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σερρών του άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου, απείθεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x