F1

Σέρχιο Πέρεθ: «Σε κρίσιμο σημείο τα οικονομικά της Force India»

Προβληματίζεται για το μέλλον του στην ομάδα ο Μεξικανός, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία αυτή έχει περιέλθει

Στην παραδοχή πως η οικονομική κατάσταση της Force India βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο προχώρησε ο Σέρχιο Πέρεθ, που δηλώνει αβέβαιος για το μέλλον του σε αυτή.

«Αυτή τη στιγμή η κατάσταση βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Δεν αποτελεί μυστικό πως τα οικονομικά προβλήματα έχουν κρατήσει την ομάδα αρκετά πίσω» δήλωσε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Αν κοιτάξετε τα αποτελέσματα, γιατί η Φόρμουλα 1 αφορά κυρίως αυτά, είμαστε πέμπτοι στη βαθμολογία των κατασκευαστών και δε μπορείτε να αντιληφθείτε τα οικονομικά προβλήματα που είχαμε έως τώρα. Αυτό και μόνο δείχνει την προοπτική που έχει αυτή η ομάδα».

Σχετικά με τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του στην Force India είπε: «Σίγουρα θα ήθελα να δω τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, γιατί πιστεύω ότι πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα. Δεν βιάζομαι, καθώς γνωρίζω πως βρίσκομαι σε πολύ καλή θέση, αλλά το συντομότερο είναι και το καλύτερο».

«Θεωρώ πως κατά το διάστημα της θερινής παύσης θα έχω μία σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει εδώ και τότε θα μπορώ να προχωρήσω σε μιά ξεκάθαρη απόφαση».

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x