Stoiximan Super League

Σιδερίδης: «Να βγάλουμε ποιότητα»

Στις διαφορές που έφερε η αλλαγή στον προπονητή της Ξάνθης στάθηκε το μέλος του τεχνικού τιμ των ακριτών, Τάσος Σιδερίδης, στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Την αποφασιστικότητα που χρειαζόταν για να πάρουν το ματς είχαν οι παίκτες της Ξάνθης, όπως τόνισε ο Τάσος Σιδερίδης μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Το μέλος της τεχνικής ηγεσίας των ακριτών, αναφέρθηκε στην αλλαγή του προπονητή, τονίζοντας πως οι τρεις βαθμοί δίνουν μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:
«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για μας, καθώς είχαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με την αλλαγή προπονητή. Μαζί με τους κ.κ. Νεντίδη, Μαλαδένη προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε αποφασιστικότητα και φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Είχαμε άγχος στην αναμέτρηση, στο πρώτο μέρος ελέγχαμε τη ροή του αγώνα χωρίς, όμως, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά και χωρίς να απειληθούμε. Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Λεβαδειακός πήρε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά υπήρξαν για μας οι φάσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Ο Κυριακίδης μας κράτησε στις δύο φάσεις στο τέλος του αγώνα. Ήταν μία σημαντική νίκη και κοιτάζουμε μπροστά. Οι βαθμοί μας δίνουν ώθηση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βγάλουμε ποιότητα και ταχύτητα στο γήπεδο και να δει και ο κόσμος καλύτερο ποδόσφαιρο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x