F1

Σίφουνας Χάμιλτον στο Μπαχρέιν

Την πρώτη του καρό σημαία της χρονιάς κατέκτησε ο Χάμιλτον, τερματίζοντας 1ος στο Μπαχρέιν, ενώ η Mercedes έκανε το 1-2. Τρίτος και άτυχος ο νεαρός Λεκλέρκ, ο οποίος είχε πάρει την pole position.

Σίφουνας Λουίς Χάμιλτον στο Μπαχρέιν.

Ο Βρετανός πιλότος τερμάτισε πρώτος στο δεύτερο Grand Prix της χρονιάς για την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα που «τρέχει», αν και είχε ξεκινήσει από την τρίτη θέση. Έκανε το 1-2 η Mercedes με τον Μπότας (που ήταν πρώτος στη Μελβούρνη) να ακολουθεί τον Άγγλο, ενώ ο 21χρονος, Σαρλ Λεκλέρκ, που πήρε την (παρθενική του) pole position το Σάββατο, τερμάτισε τρίτος. Στάθηκε άτυχος και βγήκε πέμπτος ο Φέτελ.

Βεβαίως, αν κάποιος μπορεί να τα βάζει με τη μοίρα που του επιφύλασσε ο αγώνας στο Μπαχρέιν είναι ο νεαρός Μονεγάσκος. Διότι μετά την κακή εκκίνηση που έκανε, ξεκίνησε αντεπίθεση, κυριάρχησε και βρέθηκε πρώτος. Ωστόσο, έπειτα από λάθος εκτίμηση της μονάδας MGU-H, υποχώρησε στην τρίτη θέση.

Η ιστορία του Grand Prix στο Μπαχρέιν θα μπορούσε να γραφτεί εντελώς διαφορετικά, με τον Φερστάπεν να κάνει δύσκολη τη ζωή του Χάμιλτον, αν δεν εγκατέλειπαν οι Renault δύο γύρους πριν το τέλος.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x