Γενικά

Σίγουρη πρωταθλήτρια χειμώνα η Μπογκόρια του Γκιώνη στην Πολωνία

Τον πρώτο επίσημο αγώνα του στο νέο έτος έδωσε στο Γκρότζισκ ο Παναγιώτης Γκιώνης και ήταν για την πολωνική Λίγκα.

Η ομάδα του, η Μπογκόρια, επικράτησε εντός έδρας της Ντόλιντι Μπιάλιστοκ με 3-1 σετ κι εξασφάλισε ότι στο τέλος του πρώτου γύρου θα είναι στην κορυφή της Σούπερ Κατηγορίας.

Η αναμέτρηση ήταν για τη δέκατη αγωνιστική και ο Γκιώνης είχε νίκη στο μοναδικό του ματς από τη θέση 3, στην οποία τοποθετήθηκε επειδή έχει ορισμένες ενοχλήσεις στο ισχίο.

Η Μπογκόρια αντιμετώπισε την πέμπτη ομάδα της βαθμολογίας. Είχε τον πρώτο λόγο και το επιβεβαίωσε με σκορ 3-1. Ο Γκιώνης αγωνίστηκε στο τρίτο στη σειρά ματς και κατέβαλε τον αριστερόχειρα Πρέμισλαβ Βάλατσεκ με 3-0 σετ.

Μία αγωνιστική πριν ολοκληρώσει τα παιχνίδια της στον πρώτο γύρο, η ομάδα του Γκρότζισκ έφτασε τους 27 βαθμούς και είναι μπροστά 2 βαθμούς από τη Ντζιάντοβο, η οποία είναι δεύτερη με έναν αγώνα περισσότερο.

Στη Σουηδία, εξάλλου, βρίσκεται ο εορτάζων Γιάννης Σγουρόπουλος, που, επίσης, έχει τις πρώτες του αγωνιστικές δραστηριότητες στο νέο έτος με την Έσλοβ.

Συμμετοχή στο Οπεν νέων του Μπαχρέιν δήλωσε η Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Το τουρνουά του World Junior Circuit θα γίνει στο Μάναμα από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου και θα είναι το εναρκτήριο της σειράς για το 2019. Η 14χρονη πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων αρχίζει τις φετινές διεθνείς συμμετοχές με σκοπό να κρατηθεί στις πολύ ψηλές θέσεις των ranking list, τουλάχιστον μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων του Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x