Πόλο

Σημείο μηδέν: Λύση ή δικαστήρια για τα χρήματα

«Ο, τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο», λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στην περίπτωση του Νηρέα Λαμίας ταιριάζει… γάντι μέχρι σήμερα.

«Ο, τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο», λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στην περίπτωση του Νηρέα Λαμίας ταιριάζει… γάντι μέχρι σήμερα.

Ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου κι οι παίκτες του άφησαν πολλές φορές, κατά την απερχόμενη σεζόν, τα πολλά οικονομικά προβλήματα στην άκρη κι έφθασαν την ομάδα (ως νεοφώτιστη!) στην 5η θέση (δικαιούται θεωρητικά μια θέση στην Ευρώπη, αν και με τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν τώρα, μόνο με θαύμα μοιάζει αυτό) του πρωταθλήματος και στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

Βέβαια στην Αθήνα (φάιναλ φορ) δεν εμφανίστηκε ποτέ ο Νηρέας, μια κι οι πολίστες του έκαναν αποχή περιμένοντας (άσκοπα) μέχρι την ύστατη στιγμή να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις (για χρήματα που θα ερχόταν από χορηγούς) του προέδρου της ομάδας, Χρήστου Μπετχαβά.

Βέβαια όλα τα παραπάνω αποτελούν… προϊστορία. Μπορεί το παρόν να μην έχει αλλάξει κατά πολύ, όμως παρουσιάζει μια διαφορετική υπόθεση. Ο μεγάλος χορηγός που περιμένουν από τον περασμένο Φεβρουάριο στη Λαμία δεν έβαλε ποτέ τα χρήματα που υποσχέθηκε, όχι επειδή δεν τα έχει (όσοι συναντήθηκαν μαζί του στην Αθήνα κι έκαναν ένα «μίνι ρεπορτάζ» αναφέρονται σε έναν άνθρωπο που δεδομένα διαθέτει πολλά λεφτά) αλλά διότι έχει κάποια άλλα θέματα που ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να επιλυθούν νωρίτερα (πριν τη μεγάλη χορηγία).

Και πάμε στην άλλη αχτίδα φωτός για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, που τους οφείλεται σχεδόν η μισή περσινή σεζόν και δεν έχουν πει «ναι» σε άλλες προτάσεις από την Ελλάδα φέτος, τιμώντας την υπόσχεσή τους για υπομονή.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Μπετχαβάς, τους ζήτησε πρόσφατα κι άλλη παράταση υπομονής διότι βρέθηκε μια… τρύπα φωτός κι ελπίδας για να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, να πληρωθούν οι περσινές οφειλές και να γίνουν νέα συμβόλαια για την τρέχουσα περίοδο.

Όμως μετά από όσα έχουν συμβεί, δύσκολα θα κάνουν για πολύ ακόμη υπομονή όλοι οι εμπλεκόμενοι. Το πιθανότερο σενάριο αναφέρει ότι θα κινηθούν νομικά για να διεκδικήσουν τα χρήματά τους κι ο Νηρέας να μην διαθέτει ουσιαστικά προπονητή κι ομάδα για να παίξει φέτος στην Α1.

Πηγή: waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x