Champions League

Σιμεόνε: «Οι παίκτες μου ξέρουν πώς μπορούν να πληγώσουν τον αντίπαλο»

Το εγκώμιο του παικτών του έπλεξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το εγκώμιο του παικτών του έπλεξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της Ατλέτικο επεσήμανε την ικανότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του να αντιληφθούν πως μπορούν να πληγώσουν έναν αντίπαλο και να το κάνουν πράξη. Κάτι τέτοιο όπως άφησε να εννοηθεί έκαναν και χθες.

«Οι παίκτες μου έχουν τη δυνατότητα να καταλάβουν με τον καλύτερο τρόπο πώς μπορούν να πληγώσουν τον αντίπαλο και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο», τόνισε και συνέχισε:

«Γνωρίζαμε πως θέλαμε μόνο νίκη για να πετύχουμε τον στόχο που είχε το κλαμπ, να βρεθεί στον δεύτερο γύρο, μέσα από έναν πολύ σκληρό όμιλο. Έπρεπε να ανταποκριθούμε στη σκληρή αντιπαλότητα κι αυτό κάναμε. Αυτός είναι ο τρόπος που παίζουμε, ανεξάρτητα από κάθε διοργάνωση».

Ο Σιμεόνε στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και να πετύχει και γκολ.

«Είναι αλήθεια πως ήμασταν πολύ δυνατοί, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και το σημαντικό ήταν πως σκοράραμε. Πολλές φορές μπορεί να δημιουργείς, αλλά αν δεν σκοράρεις, δεν είναι καλό», τόνισε και σχολίασε για την εμφάνιση των Αρντά – Χουανφράν από τη δεξιά πλευρά της ομάδας…

«Πάντα αναζητώ τους καλύτερους για τις θέσεις που μπορούν να φέρουν προβλήματα στον αντίπαλο. Ο Αρντά είναι σε καταπληκτική κατάσταση, μας δίνει πάρα πολλά, ενώ αρκετά καλός είναι κι ο Χουανφράν. Είναι ομαδικός παίκτης».

Τέλος ανέφερε για τον Μάτζουκίτς… «Αναρωτιόμασταν αν θα παίξει ο Μάτζουκιτς. Ήταν πολύ καλά, σκόραρε, και είναι πολύ σημαντικό τόσο για έναν στράικερ όσο και για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x