Βόλεϊ

Σκέφτονται κλειστή λίγκα στην ΕΣΑΠ!

Κρίσιμη η αυριανή Γενική Συνέλευση της λίγκας

Αύριο το μεσημέρι (13:00) πραγματοποιείται στα γραφεία της ΕΣΑΠ η γενική συνέλευση της Λίγκας του βόλεϊ με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ένα από αυτό είναι η πρόταση για κλειστή λίγκα, που δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσει. Αυτή είναι μία σκέψη για να μπορέσουν κάποιες ομάδες να σταθεροποιηθούν οικονομικά και να πάψουν τα... κανόνια κάθε αρχή της σεζόν.

Φυσικά στο θέμα αυτό έχει λόγο και η Ομοσπονδία που πρέπει να αποδεχθεί ότι δεν θα ανέβουν για κάποια χρόνια ομάδες από την Α2 στην Volleleague

Επίσης σοβαρά θέματα που θα συζητηθούν είναι το τι θα γίνει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τον κεντρικό χορηγό του πρωταθλήματος, αφού είναι σημαντικά για την οικονομική επιβίωση της λίγκας αλλά και κάποιων ομάδων.

Φυσικά ανοιχτό είναι και το θέμα του Εθνικού Κοζάνης που έχει καταθέσει αίτημα για χορήγηση wild card προκειμένου να επιστρέψει μετά από 30 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.

Ακόμα θα υπάρξει
-Έγκριση ή μη απόφασης για εγγραφή νέων μελών των σωματείων Ελπίς Αμπελοκήπων, ΟΦΗ
-Λήψη τελικής απόφασης για τον αριθμό συμμετεχόντων ομάδων στο πρωτάθλημα 2019-2020 και τυχόν απόφαση περί αναπλήρωσης ομάδων μέσω αγωνιστικών κριτηρίων ή wild card σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ
-Επικύρωση σχεδίου προκήρυξης πρωταθλήματος 2019-2020

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x