Ισπανία

Σκέψεις για μείωση ποινής σε Σουάρες

Τελικά είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει πιο γρήγορα στα γήπεδα ο Λουίς Σουάρες! Ο αντιπρόεδρος της FIFA αποκάλυψε πως η ποινή του 27χρονου επιθετικού μπορεί να μειωθεί. Κανονικά λήγει στις 24/10.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι την λήξη της ποινής του Λουίς Σουάρες, που θα σημαίνει αυτόματα την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Αυτή η στιγμή όμως ίσως να είναι πιο σύντομη από την προγραμματισμένη…

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της FIFA μίλησε στον ουρουγουανικό τηλεοπτικό σταθμό «Channel 12» κι αποκάλυψε πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση μείωσης της τιμωρίας του 27χρονου επιθετικού.

«Πολιτικά, αυτή η ποινή μπορεί να γίνει λίγο πιο “μαλακή”. Κοιτάμε να μειώσουμε την τιμωρία του Σουάρες», ήταν η τοποθέτηση του Ευγκένιο Φιγκερέδο.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής φορ είχε τιμωρηθεί με τετράμηνο αποκλεισμό από κάθε μορφής επίσημο αγώνα, λόγω του διάσημου… δαγκώματος στον Κιελίνι, στο ματς ανάμεσα σε Ιταλία και Ουρουγουάη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Η εν λόγω ποινή άρχισε να ισχύει στις 25 Ιουνίου και με τα ως τώρα δεδομένα ισχύει ως τις 24 Οκτωβρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν από το ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα για την 9η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x