Επικαιρότητα

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Τίγρης κατασπάραξε ηλικιωμένη στην Κίνα (video)

Μία ηλικιωμένη γυναίκα κατέβηκε από το αυτοκίνητό της σε ένα πάρκο με άγρια ζώα και μια τίγρης που έτρεξε κατά πάνω της την κατασπάραξε, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και άλλη μία νεαρή κοπέλα.

Θλιβερές εικόνες σε ένα πάρκο με άγρια ζώα στην Κίνα! Μία οικογένεια διέσχιζε το πάρκο όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα αποφάσισε να κατέβει από το αυτοκίνητό με το αποτέλεσμα να είναι σοκαριστικό.

Μια τίγρης έτρεξε κατά πάνω της και αφού την έπιασε από τα πόδια και την τράβηξε προς το μέρος της και στη συνέχεια την κατασπάραξε, ενώ μια νεαρότερη κοπέλα (πιθανότατα κόρη της) που ήταν και αυτή στο αμάξι, προσπάθησε να τη βοηθήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στο αμάξι βρίσκονταν και το παιδί και ο άνδρας της νεαρής γυναίκας, με τον σύζυγο να προσπαθεί και αυτός να σώσει την ηλικιωμένη γυναίκα χωρίς να τα καταφέρει αλλά και χωρίς, ευτυχώς για τον ίδιο, να τραυματιστεί.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, στο πάρκο υπάρχουν πολλές πινακίδες σε συχνή απόσταση που υπενθυμίζουν στους επισκέπτες να μην βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους, ωστόσο οι δύο γυναίκες παράκουσαν, με αποτέλεσμα η μία να βρει τραγικό θάνατο και η άλλη να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x