Stoiximan Super League

«Σκόντο από Ντιόπ περιμένει ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με όσα γράφει εφημερίδα της Βαλένθια, ο Ολυμπιακός περιμένει ο Πάπε Ντιόπ να ρίξει τις απαιτήσεις του για να αυξήσει την αντίστοιχη προσφορά του στη Λεβάντε.

Από την (καλή) διάθεση του Πάπε Ντιόπ φαίνεται πως εξαρτάται η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για τη μεταγραφή του για να επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα της Βαλένθια, Provincias, οι Πειραιώτες δεν παρουσιάζονται διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους στον ισπανικό σύλλογο.

Οι Ισπανοί, από την πλευρά τους, δεν πέφτουν από τα 3 εκατ. ευρώ στα χρήματα που αξιώνουν για την παραχώρηση του Σενεγαλέζου μέσου.

Και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται στις επαφές που έχουν με τον διεθνή άσο του ζητούν να ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του για να διαθέσουν περισσότερα χρήματα στη Λεβάντε.

Εφόσον ο παίκτης δεχθεί κάτι τέτοιο, τότε ο Ολυμπιακός θα δώσει περισσότερα στην ισπανική ομάδα και τότε θα είναι θέμα χρόνου να κλείσει η μεταγραφή του Ντιόπ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x