Betmasters

Σκοράρει στο «Καλντερόν» ο Ολυμπιακός

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το ενδεχόμενο να πετύχουν οι «ερυθρόλευκοι» το ένα τέρμα, τουλάχιστον, που ψάχνουν στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο.

Για τον Ολυμπιακό δεν είναι και η καλύτερη συγκυρία να παίζει τη συνέχειά του, ίσως, στο Τσάμπιονς Λιγκ σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια κι ενώ έχει κερδίσει ήδη έξι πόντους με δύο νίκες στο Φάληρο επί των Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους! Ζητούμενο για τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι, ρεαλιστικά, η ισοπαλία που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στους «16».

Υπάρχει σενάριο που δίνει από την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ την πρόκριση στην ελληνική ομάδα: Αν κερδίσει στο «Βιθέντε Καλντερόν» και η Γιουβέντους μείνει στην ισοπαλία με τη Μάλμε στη Σουηδία. Δεν είναι εύκολο, ωστόσο μόνο και μόνο που υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο πρέπει να μνημονευτεί. Το ζητούμενο για τους φιλοξενούμενους του Μίτσελ είναι να πραγματοποιήσουν εμφάνιση αντάξια του Τορίνου.

Να σκοράρουν και να εκνευρίσουν τους «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι, πάντως, φέτος είναι πιο άνετοι στα εντός έδρας στη Μαδρίτη (η αναφορά έχει να κάνει κυρίως με την Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπου το δείγμα αγώνων είναι μεγαλύτερο) όπου φθάνουν σε μεγαλύτερα σκορ συγκριτικά με πέρυσι. Η απουσία του Μιράντα στην άμυνα επηρεάζει τα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος ποντάρει πολύ στους αμυντικούς του αναφορικά με το επιθετικό παιχνίδι που βασίζεται στις στημένες φάσεις.

Και στο πρόσφατο 3-1 με τη Μάλαγα στο «Καλντερόν» το σκορ άνοιξε για τους Μαδριλένους με κεφαλιά του Τιάγκο από εκτέλεση κόρνερ και στη συνέχεια απλουστεύτηκε η κατάσταση για την τελική επικράτηση. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που έχει στην έδρα του 19 νίκες στα τελευταία 21 παιχνίδια που έχει δώσει για Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα. Μοιάζει δύσκολο να μην δεχθεί γκολ η ελληνική ομάδα, όμως όπως έδειξε με τη Γιουβέντους στην Ιταλία είναι ικανή να βρει δίχτυα. Δύο επιλογές σε πονταρίσματα με γκολ επιλέγουμε!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
124. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: GOAL-GOAL (1,85)
124. AΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: OVER 2,5 (1,75)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x