NBA

Σκοτ: «Οι Λέικερς εκεί που πρέπει»

Την υπόσχεση να επαναφέρει τους Λέικερς το ταχύτερο δυνατό σε επίπεδο πρωταθλητισμού έδωσε κατά την παρουσίασή του ο νέος προπονητής της ομάδας, Μπάιρον Σκοτ.

Ο Μπάιρον Σκοτ δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχη για τους Λέικερς. Κατά την παρουσίασή του, που έγινε με τους Μάτζικ Τζόνσον και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στο ακροατήριο, ο νέος προπονητής της ομάδας ξεκαθάρισε πως θέλει τίτλους.

«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να ξαναφέρω την ομάδα εκεί που ξέρω ότι πρέπει να βρίσκεται. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για να παίρνει πρωταθλήματα, τελεία και παύλα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι τίτλοι των περιφερειών, μόνο τα πρωταθλήματα. Ξέρουμε πως έχουμε σκληρή δουλειά μπροστά μας, αλλά ανυπομονώ να εργαστώ σκληρά και ξέρω πως η πρόκληση είναι μεγάλη. Πρέπει να αποκτήσουμε ξανά νοοτροπία νικητή. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε καν την ήττα κι όταν χάνουμε να μη χαμογελάμε, αλλά να μας πονά. Όταν χάναμε με αυτή την ομάδα, τα αποδυτήρια ήταν… νεκροταφείο», δήλωσε.

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Μάικ Ντ’ Αντόνι, ο Μπάιρον Σκοτ θέλει… άμυνα. «Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να γίνουμε ομάδα που θα παίζει άμυνα. Όλοι στην ομάδα πρέπει να το κατανοήσουν αυτό. Είναι το πρώτο που μου έμαθε ο Μάτζικ όταν ήρθα στο ΝΒΑ».

Όσο για τη συνεργασία με τον Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο πρόλαβε και σαν συμπαίκτης, είπε: «Τα πάμε πολύ καλά. Ξέρω πόσο μεγάλο κίνητρο έχει και πόσο αποφασισμένος είναι. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία για το παιχνίδι και πώς πρέπει να παίζεται. Θα είναι απολαυστική η συνεργασία μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x