Χάντμπολ

«Σκούπα» στο χάντμπολ της ΑΕΚ: Τέλος έξι παίκτες!

Η απώλεια του φετινού τίτλου φέρνει σημαντικές αλλαγές στο χάντμπολ της ΑΕΚ, που είπε σήμερα «αντίο» σε παίκτες.

Μια… άλλη ΑΕΚ του χρόνου στο τμήμα χάντμπολ.

Η Ένωση προβαίνει σε ριζικές αλλαγές μετά την απώλεια και του φετινού τίτλου με την ήττα από τον Ολυμπιακό/Όμιλο ΙΕΚ Ξυνή στους τελικούς. Την Κυριακή ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους Θανάση Συγγάρη αλλά και με τους Ραντούλοβιτς, Παλεβίτσιους, Μπάλαζ, Νταρσουλάντ και Βραζάλιτσα. Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω των τελικών είχε λυθεί το συμβόλαιο του προπονητή, Νίκου Γραμματικού.

Η ανακοίνωση για Συγγάρη αναφέρει:
H ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον χειροσφαιριστή Θανάση Συγγάρη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την προσοφορά του στην ομάδα χάντμπολ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπήρξε μέλος του “Δικεφάλου” για 8 αγωνιστικές περιόδους, σημειώνοντας σε όλες τις διοργανώσεις 206 συμμετοχές και 8 τέρματα.

Ο Θανάσης Συγγάρης ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2009, αποχώρησε το καλοκαίρι του 2014 έχοντας κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα (2011, 2013) και 2 Κύπελλα (2013, 2014), για να επιστρέψει το 2016 συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιστροφή της “Ένωσης” σε εγχώριους Τελικούς, αλλά και στην ευρωπαϊκή καταξίωση των Τελικών του 2018 και των Ημιτελικών του 2019.

Ο Θανάσης Συγγάρης θα έχει πάντα μία δική του ξεχωριστή θέση στην οικογένεια της ΑΕΚ, η οποία του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.


Η ανακοίνωση για τους ξένους αναφέρει:
Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους χειροσφαιριστές Radule Radulovic (83 συμ., 2 γκολ), Laurynas Palevicius (42 συμ., 110 γκολ), Maros Balaz (43 συμ., 123 γκολ), Celim Darsuland (21 συμ., 9 γκολ) και Eldin Vrazalica (84 συμ., 190 γκολ).

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ ευχαριστεί και τους 5 αθλητές για την προσφορά τους στην ομάδα χάντμπολ και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x