Stoiximan Super League

Σκούρτης: «Το γκολ μου έδωσε αυτοπεποίθηση»

Δεν χάρηκε το γκολ του όσο θα ήθελε ο Βασίλης Σκούρτης, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της Νίκης Βόλου στα δύο πρώτα ματς, όπως δήλωσε κατά την απονομή του βραβείου Best goal για την 1η αγωνιστική.

Στην ήττα της Νίκης Βόλου που του στέρησε τη χαρά που θα του έδινε το βραβείο Best Goal που κατέκτησε για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στάθηκε ο Βασίλης Σκούρτης.

Ο 22χρονος επιθετικός τόνισε την αυτοπεποίθηση που του έδωσε το γκολ, ελπίζοντας όμως να βάλει άλλα που θα συνοδευτούν με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

«Δυστυχώς οι δύο ήττες για την ομάδα μου δεν με αφήνουν να χαρώ αυτό το βραβείο όπως θα ήθελα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Εύχομαι στο μέλλον να βάλω πιο ουσιαστικά γκολ που θα βοηθήσουν την ομάδα μου να πάρει πόντους.

Το γκολ μου έδωσε αυτοπεποίθηση και εύχομαι στην συνέχεια να σημειώσω κι άλλα ίδια γκολ. Είναι τιμή για μένα που πήρα το βραβείο από τον κ. Τρεβιζάν. Τον γνωρίζω έχω ενημερωθεί για το ποιός είναι και είναι τιμή μου που μου έδωσε εκείνος το βραβείο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x