Επικαιρότητα

Σόιμπλε: Με ευθύνη της Ελλάδας το δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σημείωσε πως «Ελλάδα το καλοκαίρι έχει ανάγκες χρηματοδότησης, τις οποίες θέλουμε να καλύψουμε με το τρίτο πρόγραμμα όπως έχει συμφωνηθεί».

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σημείωσε πως «Ελλάδα το καλοκαίρι έχει ανάγκες χρηματοδότησης, τις οποίες θέλουμε να καλύψουμε με το τρίτο πρόγραμμα όπως έχει συμφωνηθεί». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σόιμπλε υπογράμμισε ότι ελπίζει πως «με τη συνήθη καθυστέρηση θα φτάσουμε σε ένα καλό αποτελέσματα».

Ο κ. Σόιμπλε αναφέρθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- και για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να ζητήσει δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα, λέγοντας ότι είναι μια απόφαση που λαμβάνει με δική της ευθύνη η ελληνική κυβέρνηση.

«Πληροφορήθηκα και ρώτησα τον κ. Τσακαλώτο, ο οποίος μου επιβεβαίωσε και επίσημα ότι πρόκειται να ζητήσει η Ελλάδα για συγκεκριμένο σκοπό, δάνειο από την παγκόσμια τράπεζα. Του είπα ότι είναι μια απόφαση που λαμβάνει με δική της ευθύνη η ελληνική κυβέρνηση», είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σόιμπλε.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x