Stoiximan Super League

«Σοκ» με Ροβίθη

Μεγαλύτερο από τις αρχικές εκτιμήσεις είναι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, Μανώλης Ροβίθης, καθώς τελικά έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Πολύ σοβαρός είναι ο τραυματισμός που υπέστη ο Μανώλης Ροβίθης στο φιλικό του ΟΦΗ με την Ντεν Χάαγκ. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε εσπευσμένα από την Ολλανδία, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο γόνατο και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις θα παρέμενε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα ημέρες. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και αναμένεται να απουσιάσει περίπου 40 ημέρες από τις προπονήσεις των Κρητικών, διότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα το υπόλοιπο της προετοιμασίας και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί στα πρώτα δύο παιχνίδια της ομάδας του στη Superleague της σεζόν 2014-15, στα εντός έδρας ματς με Παναιτωλικό (23/08) και Βέροια (01/09). Οι Ηρακλειώτες περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να δουν πόσο ακριβώς θα μείνει εκτός του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας ο Ροβίθης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x