Μαχητικά Αθλήματα

Σοκάρει γνωστή μαχητής του UFC: «Είχα πέσει θύμα βιασμού»

Στη βιογραφία της η Paige Van Zant αποκαλύπτει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και τις πολύ δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν με το bulling που δέχθηκε.

Να εμπνεύσει και να δώσει δύναμη σε άτομα που περνούν δύσκολες στιγμές και έχουν δεχθεί πολύ bulling θέλει η Paige Van Zant. Η γνωστή μαχητής του UFC στο βιβλίο της που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ σοκάρει, καθώς αποφασίζει να γνωστοποιήσει μια τρομερά δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Αποκαλύπτει ότι σε μικρή ηλικία είχε πέσει θύμα βιασμού από μια συμμορία. Περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε, αλλά και αυτές που ακολούθησαν με το bulling από τους συμμαθητές της.

«Με πέταγαν από εδώ και από εκεί. Ήμουν ξύπνια αλλά το σώμα μου είχε παραλύσει, ένιωθα σαν νεκρή. Ξέρω τι συνέβη αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν μπορούσα να φωνάξω παρά μόνο προσευχόμουν να τελειώσει όλο αυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων, παραδέχεται ότι αυτό ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους για ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες και υποστηρίζει ότι με το βιβλίο της Rise: Surviving the Fight of My Life» θέλει να στηρίξει άλλες γυναίκες που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο.

«Έχω περάσει κάποιες αρκετά οδυνηρές καταστάσεις στη ζωή μου. Πάντα ένιωθα ντροπή για αυτό και προσπαθούσα να κρυφτώ. Πάντα, υποτιμούσα τον εαυτό μου και ήμουν νευριασμένη με τον Θεό που το επέτρεψε να συμβεί. Αλλά τώρα ξέρω ότι αυτό συνέβη για κάποιον λόγο. Για να μπορέσω να το μοιραστώ με τον κόσμο και να εμπνεύσω άλλους», κατέληξε.

Πηγή: topranknews.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x