Betmasters

Σούπερ Λιγκ: «Ματσάρα» στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Ξάνθη στο σημαντικότερο ματς της ημέρας.

Mε τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το ματς στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Ξάνθη, ενώ μάχη για την παραμονή δίνει η Κέρκυρα υποδεχόμενη τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, στην έδρα του ουραγού Πλατανιά δοκιμάζεται η Λαμία στην αναμέτρηση που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα.

Ανάλυση

Πλατανιάς - Λαμία

Όπως όλα δείχνουν, ο Πλατανιάς έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της Φούτμπολ Λιγκ και περιμένει απλά το τέλος του πρωταθλήματος. Την περασμένη αγωνιστική, οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 1-0 στη Λάρισα, παραμένοντας με μόλις μία νίκη στα 18 τελευταία ματς, επίδοση που τους φέρνει στην τελευταία θέση και το -8 από τη σωτηρία τους. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου παραδέχτηκε πως το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό, αλλά ψυχολογικό, καθώς από τη στιγμή που η ομάδα δεχθεί το πρώτο γκολ στη συνέχεια… καταρρέει. Στα αγωνιστικά, απόντες θα είναι οι Κοροβέσης, Βάντερσον, Αγγελόπουλος και Πετρόπουλος, ενώ κανονικά θα παίξει ο μπακ Νίλι.

Από την άλλη μεριά, η Λαμία έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τη Λεωφόρο την περασμένη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό. Οι Λαμιώτες κατάφεραν να κρατήσουν στο πρώτο ημίχρονο, όμως με το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν στην επανάληψη ουσιαστικά παρέδωσαν τα όπλα. Για τον Μπάμπη Τεννέ τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο ίδιος, καθώς από εδώ και πέρα αντίπαλοι θα είναι ομάδες με τους ίδιους στόχους. Επιστρέφουν ο βασικός γκολκίπερ Παπαδόπουλος, ο μεσοεπιθετικός Ακόστα και ο στόπερ Κουκόλης, ενώ τιμωρημένος είναι ο αμυντικός μέσος Όμο. . .

Δες τη συνέχεια του άρθρου και όλα τα προγνωστικά της Σούπερ Λιγκ στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x