Betmasters

Σούπερ Λίγκα: Επιστρέφει στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Μετά την χθεσινή γκέλα της ΑΕΚ στη Λάρισα, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία με νίκη απόψε επί της Ξάνθης να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Απόψε ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα με πέντε αναμετρήσεις. Εύκολες εντός έδρας δοκιμασίες θεωρητικά για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Σκοτωμός σε Γιάννενα, Λαμία και Αγρίνιο.

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης

Πετάει από νίκη σε νίκη ο ΠΑΟΚ φτάνοντας τις οχτώ διαδοχικές νίκες και αποδεικνύοντας πως μπορεί να παλέψει μέχρι τέλους για τον φετινό τίτλο. Εσχάτως κάνει πειστικές εμφανίσεις και μακριά από την Τούμπα. Επτά over στα οχτώ τελευταία ματς σκοράροντας 3,5 γκολ κατά μέσο όρο. Κρατάει απαραβίαστη την εστία του εδώ και πέντε αγώνες πρωταθλήματος. Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Πρίγιοβιτς αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Ο Απόλλωνας έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο παρότι προηγήθηκε. Στην επανάληψη έδωσε χώρο και το πλήρωσε. Επτά ματς χωρίς νίκη με 4 ήττες και 3 ισοπαλίες. Λείπουν Παπάζογλου και Τσόβιτς. Με 4-3-3, το οποίο θα μετατρέπεται περισσότερο σε 4-5-1. Στην επίθεση οι Ντεβέσα, Ναδάλες και Αλμπάνης. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Δεν τίθεται θέμα νικητή υπό φυσιολογικές συνθήκες. Ο άσος κινείται σε αστεία επίπεδα. Το over δεν θα το έπαιζα φοβούμενος μια επαγγελματική νίκη του ΠΑΟΚ στο 2-0. Μένω αμέτοχος!

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

Τα Γιάννενα μετά την τεσσάρα επί του Λεβαδειακού, που έφερε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ηττήθηκαν με 3-1 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ παίζοντας πολύ καλά και κοιτάζοντας στα μάτια την αντίπαλό τους. Αυτοσκοπός η νίκη απόψε για να αναρριχηθούν βαθμολογικά. Σύμμαχος η παράδοση κόντρα στον Ατρόμητο με 16 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα εντός έδρας. Λείπει ο Σκόνδρας. Η απώλεια του Μαυροπάνου δεν έχει καλυφθεί. Δεν αλλάζει το 3-5-2 με Χαλκιαδάκη και Κόντε να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Ο Ατρόμητος έβγαλε σημάδια κόπωσης στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Παναιτωλικό χάνοντας με 1-0. Υπάρχει προβληματισμός, αφού τέτοιες ήττες αποτελούν πισωγυρίσματα. Απόψε καλείται να βρει λύσεις στις σοβαρές απουσίες των Ουάρντα, Κυβρακίδη και Μανούσο. Με 4-2-3-1, τον Ντάουντα φουνταριστό και από πίσω τους Ούμπιδες, Βασιλακάκη και Ντιγκινί. Πολύ επικίνδυνο ματς για τον Ατρόμητο, που καλείται να διαχειριστεί την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Θα ποντάρω στην παράδοση και τις απουσίες των φιλοξενούμενων πηγαίνοντας στον άσο, αλλά στο DNB.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x