Betmasters

Σούπερ Λίγκα: Φουλ για κούπα ο Ολυμπιακός

Αλλαγή ψυχολογίας και αίσθηση αντεπίθεσης επικρατεί στο εσωτερικό του Ολυμπιακού.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός βρίσκει ολοένα και περισσότερο τα πατήματα του, ενώ παράλληλα το μομέντουμ είναι με το μέρος του στη Σούπερ Λίγκα. Πολύ πειστική εμφάνιση και καθηλωτική νίκη στο Γιουρόπα επί της Ντούντελανζ με 2-0 αρχικά. Μέτρια εμφάνιση, χαμένες ευκαιρίες, αλλά νίκη και πάλι επί του Απόλλωνα με 1-0 στο πρωτάθλημα.

Διπλό με 2-0 επί της Παναχαϊκής μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο παίζοντας με αλλαγές και χωρίς να φορτσάρει. Τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό που ανεβάζουν την ψυχολογία.

Παράλληλα τρίβει τα χέρια του βλέποντας εχθές την πρωταθλήτρια ΑΕΚ να μένει στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και συνάμα να γκελάρει ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής με τον δεύτερο Ατρόμητο μετά ο μεταξύ τους 1-1.

Με λίγα λόγια κερδίζοντας απόψε τον Άρη στο «Βικελίδης» προσπερνάει την Ένωση και μειώνει τη διαφορά στους τέσσερις από τους Θεσσαλονικείς. Μεγάλος σύμμαχος στη σημερινή του προσπάθεια είναι η παράδοση παραμένοντας αήττητος κόντρα στον Άρη από το 2010 μετρώντας έκτοτε οχτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες συνολικά, ενώ στη Θεσσαλονίκη έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Δες τις αποδόσεις του διπλού των «ερυθρολεύκων» απόψε στο «Βικελίδης» που θα τους βάλει για τα καλά στο κόλπο του τίτλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x