Betmasters

Σούπερ Λίγκα: Θέλεις πρωτάθλημα Ολυμπιακέ; Απόδειξη…

Η 13η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα θα λέγαμε πως θεωρείται ξεκάθαρα η αγωνιστική των αποδείξεων για πολλές ομάδες.

Πολλά οριακά ματς περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ. Αναμφίβολα για κάποιες ομάδες είναι από τις κομβικότερες στη σεζόν, αφού θα αποδείξει μέχρι πού μπορούν να φτάσουν.

Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός, ο οποίος δίνει ένα πολύ απαιτητικό τεστ απόψε στην Ξάνθη και αν θέλει να ελπίζει στον τίτλο επιβάλλεται να κερδίσει. Αν δεν τον κάνει κινδυνεύει να μείνει πίσω ακόμα και με εννιά βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θεωρητικά έχει εύκολο έργο στην Τούμπα κόντρα στη Λάρισα.

Σπουδαία μάχη και για τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη κόντρα στον σκληροτράχηλο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί χάνουν πολύ δύσκολα στην έδρα τους. Οι «πράσινοι» αν θέλουν φέτος να βρεθούν στην πρώτη τετράδα και να κάνουν τη μεγάλη υπέρβαση επιβάλλεται να περάσουν αλώβητοι από το συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο τρίτος της παρέας των… αποδείξεων είναι ο Ατρόμητος. Πραγματικό τεστ χαρακτήρα αυτό με τον Αρη. Θα αποδείξει αν μπορεί πραγματικά η ομάδα του Κάναντι να συνεχίζει να βλέπει ψηλά ή ήταν η πορεία του ως τώρα μια φούσκα που έσκασε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα.

Δες τις αποδόσεις νίκης για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο αυτή την αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x