Stoiximan Super League

Σπανός: «Δεν φοβόμαστε κανέναν. Ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια»

Ψυχολογικές «ντόπες» μοίρασε ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος βρέθηκε στην σημερινή (17/4) προπόνηση του Ατρομήτου.

Παρουσία του Γιώργου Σπανού, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα για τον Ατρόμητο. Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου μίλησε στους παίκτες του, στους οποίους πρότεινε να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους εν όψει των play offs.

Ακόμη, ο κ. Σπανός «ντόπαρε» τους ποδοσφαιριστές του δηλώνοντας πως δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο, επισημαίνοντας πως ενωμένοι θα φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

«Θέλω καταρχήν να ευχηθώ σε όλους καλή Ανάσταση και καλές γιορτές. Να κοιτάξετε να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας γιατί μας περιμένει μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων. Θα χρειαστείτε όλοι σε αυτή την προσπάθεια και στόχος μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, είμαστε μεγάλη ομάδα και μπορούμε στο τέλος της χρονιάς να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να κάνουμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους.

Η ομάδα πέρασε από μια δύσκολη καμπή αλλά έδειξε μεγάλη συσπείρωση και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρω ποιους ποδοσφαιριστές έχω, ποιον προπονητή και ποιους συνεργάτες. Ήμουν πάντα δίπλα στην ομάδα, τώρα θα είμαστε μαζί ακόμη πιο δυνατοί!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x