Σε… επαγγελματικό επίπεδο είχε φτάσει η ικανότητα ενός ανήλικου μόλις 14 χρόνων στις κλοπές! Ο πιτσιρίκος έκλεβε με κάθε δυνατό τρόπο από σπίτια, οχήματα και… τσέπες επί δυο μήνες και είχε αρπάξει μετρητά, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας άνω των 21.000 ευρώ!

Η δράση του ανήλικου, που είχε και άγνωστους συνεργούς, κράτησε από την 1η Αυγούστου ως τις 26 Σεπτεμβρίου του 2017. Στο διάστημα αυτό, διέρρηξε δυο οχήματα στη Σπάρτη και ένα στο ύψος της γέφυρας του Ευρώτα, τρύπωσε σε δυο σπίτια στην περιοχή Αφυσσού και «ξάφρισε» το κινητό ενός άνδρα στην περιοχή της Σπάρτης!

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος του 14χρονου τσιγγάνου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης και περιλαμβάνει τον 44χρονο πατέρα και την 40χρονη μητέρα του με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανήλικου.

Πηγή: Protothema.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ