Betmasters

Σπόρτινγκ Λ. – Ολυμπιακός: Νίκη για διαφορετικούς λόγους

Η Σπόρτινγκ θέλει τη νίκη για να παλέψει μέχρι τέλους για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Ο Ολυμπιακός ψάχνει μόνο το τρίποντο για να πιάσει τους Πορτογάλους στην 3η θέση και να παλέψει για το Γιουρόπα.

Στο Ζοσέ Αλβαλάδε της Λισαβόνας η Σπόρτινγκ συγκρούονται με τον Ολυμπιακό σε ένα ματς δίχως αύριο για τις δύο ομάδες.

Έπαιξε με πολλές αλλαγές η Σπόρτινγκ στο Κύπελλο κόντρα στην κατώτερη Φαμαλικάο και επικράτησε με σχετική δυσκολία 2-0. Ξεκούραστη απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτοσκοπός η νίκη που θα της εξασφαλίσει σίγουρα τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ και θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη της δεύτερης θέσης. Προέρχεται από πέντε ματς δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Πέντε goal/goal στα επτά τελευταία παιχνίδια της. «Σε έναν όμιλο με δύο κολοσσούς τους παγκόσμιου ποδοσφαίρου παραμένουμε ζωντανοί

στο κυνήγι της πρόκρισης και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό», τόνισε ο Ζεσούς. Δεν παίζουν οι Σίλβα, Ντουμπιά, Ακούνια και Κόατες. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τον Ντοστ στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω οι ταχύτατοι Μάρτινς, Φερνάντες και Σέζαρ.

Ο Ολυμπιακός έχει μόλις έναν βαθμό στον όμιλο και σήμερα παίζει την ύπαρξή του όσον αφορά τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο κερδίζοντας Πλατανιά και Λεβαδειακό στα δύο τελευταία ματς με 5-1 και 2-1 αντίστοιχα. Απόψε ψάχνει παράλληλα και τη ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου από τους Πορτογάλους με 3-2. Τα 5 από τα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στη διοργάνωση ήταν goal/goal.

«Βάζουμε διαρκώς κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας. Αποκτάμε αυτοπεποίθηση και δουλεύουμε πολύ καλύτερα στην προπόνηση. Θέλουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο», υποστήριξε ο Λεμονής. Το πρόβλημα στην επίθεση αναφορικά με τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει, αφού ο Ανσαριφάρντ δεν έχει δηλωθεί, ο Μπεν προέρχεται από τραυματισμό, ο Εμενίκε πονάει και δεν υπολογίζεται, ενώ ο Τζούρτσεβιτς δεν στρίβει. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Οφόε. Έτσι ο Ελληνας τεχνικός προσανατολίζεται και απόψε σε ένα 4-3-3, που ουσιαστικά είναι 4-6-0. Ο Φορτούνης θα έχει ρόλο φουνταριστού και ακραίοι οι Καρσελά και Φιγκέιρας.

Διαβάστε όλο το άρθρο και την πρόβλεψη του Wise στο betmasters

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x