Γενικά

Σπουδαία μπάλα παρέα με το Νίκο Βέργο, στο Ρέντη

Παρέα με το Νίκο Βέργο, που υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους συμμετέχοντες, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο το Coca-Cola Cup στις εγκαταστάσεις Renti Soccer Club.

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, βρέθηκε το Σάββατο στο Ρέντη και έδωσε το έναυσμα για τις συναρπαστικές μάχες που ακολούθησαν. Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος και παίχθηκε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Στο τουρνουά του Ρέντη είχαμε ρεκόρ συμμετοχών στην τρίτη προκριματική ημέρα και πολύ ωραία παιχνίδια, ειδικά στην κατηγορία 16-17 ετών.

Η δράση συνεχίστηκε και την Κυριακή με τους τελικούς, που ανέδειξαν τις τρεις νικήτριες ομάδες. Τα αποτελέσματα:

-Κατηγορία 13-15 ετών:
Ακράτητος FC- Nargo 1-0
-Κατηγορία 16-17 ετών:
Never Walk Alone-Liversea 5-1
-Kατηγορία 18-19 ετών
All Time Classic – Μπέμπηδες 1-0

Όπως συνηθίζεται σε όλα τα τουρνουά η adidas βράβευσε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές με ένα ζευγάρι παπούτσια. Τα κέρδισαν οι: Άλντι Μπέλο (predator), Εμίλιο Χαίρουλα (f150), Άγγελος Φαρτζής (nitrocharge) και Λουτσιέν Καραμάνι (11pro)

Οι νικήτριες ομάδες προκρίθηκαν για τα τελικά του τουρνουά και μένει ακόμη μία αγωνιστική στη Βάρη μετά το Πάσχα (26-27/4 και 3-4/5) για τη λήξη της κανονικής περιόδου. Η μεγάλη γιορτή των τελικών, είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 10-11 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του κέντρου αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ.

Εκεί που θα βρεθούν οι νικητές απ' όλα τα τουρνουά σε όλη την Ελλάδα και θα διεκδικήσουν τα μεγάλα έπαθλα. Το μεγάλο έπαθλο θα είναι ταξίδι σε ποδοσφαιρικό καμπ στη Ρώμη, όπου εκτός των άλλων θα έχουν την ευκαιρία οι νικητές της κατηγορίας 18-19 ετών, να προπονηθούν με Βραζιλιάνους μάγους της μπάλας, , αλλά θα υπάρχει και μια αντίστοιχη εμπειρία επί ελληνικού εδάφους για τους νικητές των άλλων δυο κατηγοριών.

Η τελευταία αγωνιστική θα γίνει στη Βάρη στις εγκαταστάσεις Arena Varis Club (Kαποδιστρίου 2, Χέρωμα-Βάρη, πλησίον Everest, Λ.Βάρης-Κορωπίου) και αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για όλους που θέλουν να πάρουν μέρος στους τελικούς, να δώσουν τη μάχη τους. Η συμμετοχή, άλλωστε, είναι δωρεάν και αφορά όλους τους νέους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας 13-19 ετών. Το πρόγραμμα του τουρνουά της Βάρης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα www.coca-cola.gr αλλά και στην σελίδα της διοργάνωσης στο facebook (www.facebook.com/CocaColaCupGreece)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x