Πόλο

Σπουδαία νίκη στο φινάλε για ΝΟΛ

Έστω και στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο ΝΟ Λάρισας νίκησε 11-10 τη ΝΕΠ στη θεσσαλική πόλη για την τέταρτη αγωνιστική της τρίτης φάσης της Α1 πόλο γυναικών και την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Ο ΝΟΛ νίκησε 11-10 με γκολ της Κους στα 22’’ τη ΝΕΠ στη Λάρισα για την τέταρτη αγωνιστική της τρίτης φάσης της Α1 πόλο γυναικών και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τις Πατρινές στην τέταρτη.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με την ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου να προηγείται στο ημίχρονο 6-4. Ο ΝΟΛ αρχικά ισοφάρισε σε 8-8 στη λήξη της τρίτης περιόδου και κατάφερε να νικήσει με το γκολ της Κους 22’’ πριν τη λήξη.

Η τελευταία αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του αγώνα με 5 γκολ, ενώ πέτυχε τα τρία από τα γκολ των Θεσσαλών στην τελευταία περίοδο.


Τα οκτάλεπτα: 3-4 , 1-2 , 4-2 , 3-2

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη, Καλογιάννη, Μπαλάτσα Μ., Μπαλάτσα Ν. 1, Τοκίνι 2, Κους 5, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα, Μιγδάνη, Λαμπρονίκου, Σαμαρά, Καζάνα

ΝΕ Πατρών (Κώστας Φιτσανάκης): Γιαννακέα, Σινεμόγλου, Ανδρουτσέλη, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ. 1, Πετάση 1, Μιχαηλίδου, Μόργκαν, Μπιτσάκου 4, Μανέτα, Λυκοθανάση 4, Χρυσανθοπούλου, Γεωργίου, Ζαφειράκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x