Γενικά

Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Μαρτίδης

Με τέσσερις ελληνικές συμμετοχές ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης Παίδων–Κορασίδων που διεξάγεται στην ΠΓΔΜ.

Στην «αυλαία» της διοργάνωσης ξεκίνησαν οι αθλητές της ελευθέρας και ο Γιάννης Μαρτίδης θα διεκδικήσει την είσοδό του στο μικρό τελικό, μέσω των ρεπεσάζ.

Στην κατηγορία των 51κ., ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε στα προκριματικά από τον Κιντζρτσιάν, αλλά ο Αρμένιος αθλητής έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε την ευκαιρία στον Μαρτίδη να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ.

Επομένως, ο Μαρτίδης την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τον Βούλγαρο Βικτόροφ στο πρώτο ρεπεσάζ και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό Μπουντουκά στο δεύτερο ρεπεσάζ. Όποιος επικρατήσει, θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Ρώσο Τερζιάν.

Στην κατηγορία των 60κ., ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, ηττήθηκε από τον Αρμένιο Μεζχλουμιάν με 8-6 και αποκλείστηκε.

Στα 71κ., ο Γιάννης Μουστόπουλος ηττήθηκε με τεχνική πτώση από τον Γάλλο Μπελμίρ και δεν συνέχισε στη διοργάνωση.

Στη φάση των «16» σταμάτησε και η πορεία του Γκίβι Μπλιάτζε στην κατηγορία των 92κ. Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 8-2 από τον Λευκορσο Ματόρνι.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης, στα 65κ. ο Χριστόφορος Λοϊζίδης θα αντιμετωπίσει τον Ισραηλινό Μπενογκούεφ στον προκριματικό γύρο.

Στα 80κ., ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης θα αγωνιστεί απέναντι στον Φινλανδό Ρουούσιλα στον προκριματικό γύρο, ενώ τέλος στα 110κ. στη φάση των «16» ο Δημήτρης Τουλκερίδης θα παλέψει με τον Αζέρο Αμπούεφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x