Τένις

Αγώνα Φέντερερ – Ναδάλ στο Μπερναμπέου θέλει ο πρόεδρος της Ρεάλ!

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να διοργανώσει ένα παιχνίδι ανάμεσα στους δύο κορυφαίους τενίστες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Την ιδέα για τη διεξαγωγή μιας αναμέτρησης ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφα Ναδάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έχει ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «ABC», ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» έχει επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του γηπέδου, προκειμένου να σχεδιαστεί το πώς θα στηθεί το γήπεδο του τένις μέσα στην έδρα της ομάδας του.

Ο Πέρεθ φιλοδοξεί να δημιουργήσει ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε αγώνα τένις, αφού το «Μπερναμπέου» έχει χωρητικότητα 81.044 θέσεων.

Ο Ράφα Ναδάλ, γνωστός οπαδός των «μερένχες», έχει σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενημερωθεί για την ιδέα και είναι θετικός στη διεξαγωγή του αγώνα.

Αυτό που απομένει να διευκρινιστεί είναι αν ο αγώνας ανάμεσα στους δύο τενίστες με τα περισσότερα Grand Slam σχεδιάζεται να γίνει πριν την προγραμματισμένη ανακαίνιση του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ή μετά από αυτή.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x