Μαχητικά Αθλήματα

Στα «σκαριά» ο αγώνας Μέιγουέδερ – ΜακΓκρέγκορ

Σε αποκλειστικότητα σήμερα η βρετανική, Sun, μεταφέρει την πληροφορία ότι ο Μέιγουέδερ και ο ΜακΓκρέγκορ συζητούν -και βρίσκονται κοντά σε συμφωνία- για τον μεταξύ τους αγώνα.

Πρόκειται για μια είδηση που κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου. Και μια πληροφορία η οποία εάν επιβεβαιωθεί τότε θα μιλάμε για έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία.

Από την μια ο μεγαλύτερος πυγμάχος των τελευταίων ετών και σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών και από την άλλη ένας από τους καλύτερους ΜΜΑερ του κόσμου και παγκόσμιος πρωταθλητής.

Μέιγουέδερ εναντίον ΜακΓκρέγκορ: κυρίες και κύριοι!

Η βρετανική, SUN, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα μεταφέρει πληροφορίες ότι οι δύο αθλητές με τους συνεργάτες τους έχουν αρχίσει τις διαδικασίες για να κανονιστεί ο μεταξύ τους αγώνας ο οποίος εκτιμάται πως εάν πραγματοποιηθεί θα αποφέρει τεράστια έσοδα και στους δύο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει κάτι σαν ένα προσύμφωνο για το μεταξύ τους αγώνα το οποίο και εμπεριέχει και κάποιες πρώτες λεπτομέρειες για τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας.

Ο Μέιγουέδερ που έχει αποσυρθεί είχε τονίσει ότι θα πυγμαχήσει και πάλι μόνο για ένα τεράστιο ποσό. Φημολογείται ότι τα έσοδά του θα αγγίξουν τα 100 εκατομμύρια λίρες την στιγμή που ο ΜακΓκρέγκορ θα λάβει πολύ λιγότερα, περίπου δέκα!

Ο αγώνας εάν πραγματοποιηθεί τοποθετείται χρονικά το καλοκαίρι στο Λας Βέγκας.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Μέιγουέδερ είναι αποφασισμένος να μπει στο ρινγκ μαζί με τον Ιρλανδό καθώς φέρεται να είναι αρκετά εκνευρισμένος από τα όσα έχει ξεστομίσει ο τελευταίος.

Η κόντρα των δύο ανδρών είχε ξεκινήσει με αφορμή το trash talking του ΜακΓκρέγκορ σε αγώνες του κατά των αντιπάλων του, με κουβέντες που θεωρήθηκαν από πολλούς ρατσιστικές. Ένας από αυτούς ήταν και ο “Money” ο οποίος απάντησε στον ΜακΓκρέγκορ.

«Ο Φλόιντ τρελάθηκε όταν ο Κόνορ είπε ότι μπορεί να τον τελειώσει σε τριάντα δευτερόλεπτα. Έχει τρελαθεί θέλει να κλείσει το στόμα του ΜακΓκρέγκορ», ανέφερε ένα άτομο από την πλευρά του πυγμάχου στη Sun.

Φυσικά και ο αγώνας θα είναι πυγμαχικός με τον Ιρλανδό να πρέπει να χάσει κάποια κιλά για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x