Επικαιρότητα

Στα σύνορα έπιασαν τον δράστη ληστείας προ επτά ετών

Επιχείρησε να φύγει... νόμιμα από τη χώρα χωρίς να σκεφτεί ότι οι αστυνομικοί θα είχαν ενημερωθεί ηλεκτρονιά για το ένταλμα που εκκρεμούσε

Είχε μάθει ότι η ληστεία που είχε διαπράξει σε περιοχή των Τρικάλων πριν από επτά ολόκληρα χρόνια εξιχνιάστηκε κι ότι από τον περασμένο Φεβρουάριο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Τρικάλων σε βάρος του και προσπάθησε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο λόγος για έναν 31χρονο Αλβανό, ο οποίος μάλιστα επιχείρησε να φύγει... νόμιμα από τη χώρα χωρίς να σκεφτεί ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας θα είχαν ενημερωθεί ηλεκτρονικά για το ένταλμα που εκκρεμούσε για την ληστεία την οποία διέπραξε τον Ιούλιο του 2010! Έτσο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που διέπραξε την μεταγωγή του στα Τρίκαλα για να απολογηθεί.

Σε άλλη περιοχή της Φλώρινας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου ένας 47χρονος Έλληνας, όταν εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε από τον περασμένο Μάιο ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κοζάνης για διακεκριμένη αρπαγή που είχε διαπράξει στην Πτολεμαΐδα τον Σεπτέμβριο του 2015. Ο δράστης μετήχθη στην Κοζάνη για να απολογηθεί στον ανακριτή.

“Επαγγελματίας”... κλέφτρα ήταν μια 28χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας ο ανακριτής Μεσολογγίου είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση! Οι αστυνομικοί του τμήματος Ξηρομέρου την εντόπισαν στην περιοχή τους, τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στο Μεσολόγγι για την απολογία της.

Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πρωτοδικών Κατερίνης για κλοπή εκκρεμούσε σε βάρος ενός 30χρονου Γεωργιανού, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στα Τρίκαλα. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Κατερίνη όπου θα απολογηθεί για το αδίκημα που κατηγορείται.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x