Euro 2016

Στα Χανιά το φιλικό της Εθνικής με τη Σερβία

Την ευκαιρία σε φίλους της εκτός λεκανοπεδίου να την παρακολουθήσουν από κοντά δίνει η Εθνική ομάδα καθώς το προγραμματισμένο για τις 18 Νοεμβρίου φιλικό με τη Σερβία θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Το «Καραϊσκάκη» είναι η επίσημη έδρα της Εθνικής ποδοσφαίρου, στις εντός έδρας υποχρεώσεις της.

Το επικείμενο φιλικό όμως με τη Σερβία είναι μια καλή ευκαιρία για τους φίλους εκτός λεκανοπεδίου να την παρακολουθήσουν από κοντά.

Έτσι, η ΕΠΟ σε συνεννόηση με την ομοσπονδία της Σερβίας, αποφάσισε η προγραμματισμένη για τις 18 Νοεμβρίου συνάντηση να γίνει στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά, η οποία παρεμπιπτόντως είναι η βάση του Γαλανόλευκου Φάρου, του πιο δραστήριου συνδέσμου φίλων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μετά τα επεισόδια στο παιχνίδι Σερβία – Αλβανία κρίθηκε σκόπιμο να μην γίνει το ματς στην Αθήνα, αλλά στην επαρχία. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή η πρόταση της ΕΠΟ ήταν να διεξαχθεί το φιλικό στα Χανιά. Έτσι λοιπόν, η ομοσπονδία της Σερβίας ενημέρωσε με επιστολή την Παρασκευή ότι δέχεται να γίνει το φιλικό στα Χανιά.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 18 Νοεμβρίου η Εθνική Ανδρών θα δώσει φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Σερβίας στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων. Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα δοθούν όταν αυτές οριστικοποιηθούν, κατόπιν των επαφών μεταξύ των δύο ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών».

«Παρών» στο ντέρμπι ο Ρανιέρι

Την Κυριακή το πρωί θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Κλαούντιο Ρανιέρι και το απόγευμα θα παρακολουθήσει από τα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει στραμμένο το βλέμμα του στους Έλληνες ποδοσφαιριστές με σκοπό να βγάλει συμπεράσματα εν όψει των κλήσεων για τους δύο αγώνες κόντρα στα Νησιά Φερόε και τη Σερβία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x