Βόλεϊ

Στάνκου: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο παραδέχτηκε ο Σέρτζιου Στάνκου, τονίζοντας πως οι στόχοι κατάκτησης του νταμπλ για τον ΠΑΟΚ είναι εφικτοί.

Εμφανώς στενοχωρημένος από την εμφάνιση και την ήττα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν ο Σέρτζιου Στάνκο στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στην Πυλαία.

«Αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα από εμάς. Κατάφερε να μας κερδίσει δύο φορές σε μικρό διάστημα. Πρέπει να δεχτούμε πως είναι καλύτεροι από εμάς. Υπάρχουν δυο σημεία στο σημερινό ματς. Παίξαμε με πείσμα και κάλο βόλεϊ σε κάποια σημεία. Είμαι απογοητευμένος από το τελευταίο σετ, καθώς δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε. Η διπλή αλλαγή στο 2ο σετ ήταν θέμα τακτικής, όπως ακριβώς παίζει και Ολυμπιακός», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν άρεσε στον κόσμο η εμφάνιση μας και αποδοκίμασε. Δεν καταλαβαίνω ελληνικά. Γνωρίζω κάποιες λέξεις που έχουν να κάνουν με έμενα, αλλά μέχρι εκεί. Όλες είναι αποφάσεις δικές μου. Η ζωή του προπονητή είναι αυτή. Όλοι είναι καλοί μέχρι να έρθει το κακό αποτέλεσμα. Όποια είναι η απόφαση της διοίκησης θα τη δεχτώ. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας είναι εφικτοί στόχοι. Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη έξω από το γήπεδο. Σχετικά με το μπάτζετ πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση. Είναι γεγονός ότι χάσαμε το League Cup και σήμερα από τον Ολυμπιακό, αλλά και οι τελικοί του πρωταθλήματος θα είναι πάλι το ίδιο ζευγάρι. Δεν έχω στο μυαλό μου αλλαγές. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. Συγκεντρωνόμαστε τώρα για το ματς με την ΑΕΚ την άλλη εβδομάδα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x