Βόλεϊ

Στάνκου: «Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε όλους τους τίτλους»

O πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, και το «ασπρόμαυρο» ΤΑΑ καλωσόρισαν την Πέμπτη τον Σέρτζιο Στάνκου στον «Δικέφαλο» και έδωσαν από κοινού συνέντευξη Τύπου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως: «Ευχαριστώ όλους όσους είναι εδώ και πιο συγκεκριμένα τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, τον κύριο Τσαλόπουλο που δίνει αυτήν την ευκαιρία. Θέλω να συνεχίσω την παράδοση των τελευταίων ετών και θα κάνω ό,τι μπορώ για να το πετύχω. Το να είμαι εδώ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουμε πετύχει όσα θέλουμε».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Φυσικά, έχουν περάσει κάποια χρόνια από τον καιρό που έπαιξα στον Ηρακλή. Είμαι αισιόδοξος ότι με αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής, όλα θα πάνε καλά. Το να έρθω εδώ είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από ότι το ρουμανικό».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Όταν είσαι σε μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, πρέπει να διεκδικείς όλα τα τρόπαια. Ο στόχος μου είναι να κατακτήσουμε κάθε πιθανό τίτλο. Σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη μέχρι να πετύχουμε όσα επιθυμούμε».

Για το μεταγραφικό κομμάτι: «Βεβαίως και έχουμε μιλήσει για το έμψυχο δυναμικό με τον πρόεδρο. Γνωρίζω τους παίκτες που υπάρχουν και θα κρατήσουμε τους καλύτερους».

Για το αν υπήρχαν παίκτες από τη Ρουμανία που θα τους πρότεινε να έρθουν στην Ελλάδα: «Υπήρχαν κάποιοι αθλητές που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω και εδώ, όμως άλλοι συζητούν ήδη με άλλες ομάδες και άλλοι σταμάτησαν να αγωνίζονται».

Η τοποθέτησή του για το συμπατριώτη του, Ράζβαν Λουτσέσκου: «Δεν τον γνωρίζω, αλλά ελπίζω να τον συναντήσω και να τον γνωρίσω κάποια μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x