Betmasters

Σταθερή επιλογή ο Φερνάντο Τόρες

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος στο Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα ο στράικερ των γηπεδούχων.

Η λογική λέει πώς όποια ομάδα περάσει από το ζευγάρι των Μαδριλένων με τους Καταλανούς θα είναι κι αυτή που θα φθάσει στην πρωτιά του Κυπέλλου Ισπανίας. Τα εμπόδια είναι χαμηλά για τα δεδομένα τους, αφού όποιος προκριθεί στον ημιτελικό θ΄ αντιμετωπίσει τη Χετάφε ή τη Βιγιαρεάλ, ενώ ο άλλος ημιτελικός θα προκύψει από τα ζευγάρια Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μάλαγα και Σεβίλλη-Εσπανιόλ. Το 1-0 της Βαρκελώνης και ήρθε δύσκολα (με το τέρμα του Λιονέλ Μέσι στο 85΄) και δεν εξασφαλίζει την Μπαρτσελόνα.

Αυτόματα το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει και στοιχηματικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Μόνο μέσα στο Γενάρη οι δύο αντίπαλοι συναντώνται για τρίτη φορά: Τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, αμφότερες στο «Καμπ Νου», τις κέρδισαν οι «μπλαουγκράνα» με το 1-0 που αναφέραμε για το Κύπελλο και, πιο εύκολα, με 3-1 για το πρωτάθλημα. Καμία από τις δύο αντιπάλους δεν είναι σε κακή κατάσταση, με τους γηπεδούχους να έχουν ως «προίκα» τον αποκλεισμό επί της Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» της διοργάνωσης. Σαφέστατα και το dna των «ροχιμπλάνκος» είναι δομημένο για τέτοια ματς.

Η απουσία του τιμωρημένου Γκοντίν αποδυναμώνει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά κι ένα «κλειδί» στο… κρυφό επιθετικό της παιχνίδι. Η Ατλέτικο σκοράρει πολύ συχνά με στημένες μπάλες, με τον Ουρουγουανό αμυντικό να εμπλέκεται στη διαδικασία αυτή είτε ως σκόρερ, είτε ως ο παίκτης που θα φύγει από την άμυνά του και θ΄ απασχολήσει την αντίπαλη! Λείπει και ο Κόκε που κάνει πολλά πράγματα στα χαφ των Μαδριλένων, ενώ για τον Ενρίκε η ενδεκάδα θα είναι η καλύτερη που μπορεί να παρατάξει. Αντικειμενικά, ο σκοπός της Μπαρτσελόνα είναι να μην ηττηθεί στο «Καλντερόν» κι επάνω σ΄ αυτό το στόχο θα δουλέψει.

Αν της προκύψει το ματς θα το πάρει, πρωτίστως, πάντως, δεν πρέπει να χάσει. Η ισοπαλία έχει λογική, αλλά αυτό το πιθανότερο είναι να γίνει με σκορ. Ματς ροντέο δεν βλέπουμε, επομένως το Under θ΄ αποτελέσει επιλογή. Συμπληρωματικά το σκορ 1-1 θα πονταριστεί σε ειδικό στοίχημα, ενώ η περίπτωση του Φερνάντο Τόρες για να πετύχει πρώτος γκολ πληρώνει καλά. Το έκανε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ισπανός επιθετικός, που δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του μετά τα τελευταία άσχημα χρόνια σε Τσέλσι και Μίλαν. Ο Μάντζουκιτς θα κάτσει στον πάγκο, άρα θα δοθεί άλλη μία δυνατότητα στον Τόρες ν΄ αρχίσει να στροφάρει επιθετικά και να βρίσκει γκολ. Το σενάριο να προηγηθεί η Ατλέτικο ταιριάζει στις επιλογές, διότι αν αυτό δεν γίνει τότε δύσκολα θα πιάσουμε κάτι από τα προτεινόμενα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
125. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Χ (3,35)
125. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: UNDER (1,70)
125. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-1 ΣΚΟΡ (6,00)
125. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΡΕΣ (8,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x