Betmasters

Σταυροδρόμι τίτλου με ισοπαλία, «διπλό» και Over

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης, σε συνδυασμό με το ενδεχόμενο επίτευξης τριών γκολ κι επάνω στα Πηγάδια.

Η παράδοση των πρόσφατων αγώνων στην έδρα της Skoda αυθόρμητα οδηγεί στο Over, που είναι μεν χαμηλό για τα δεδομένα της Σούπερ Λιγκ αλλά σαφώς ποντάρεται. Ως κάλυψη του «διπλού», συν τοις άλλοις, μια και το «τριφύλλι» έχει τη δυνατότητα να πετύχει μία νίκη η οποία θα του δώσει έξτρα ώθηση για το κυνήγι του πρωταθλήματος. Η απόδοση του «διπλού» του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να περάσει έτσι!

Το 1,90 ή γενικότερα τιμές κοντά στο 2,00 αξίζουν. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το καλύτερό τους παιχνίδι φέτος και την πιο ευρεία νίκη, στο 4-0 με τον Πανθρακικό στη «Λεωφόρο». Είναι έξι ματς αήττητοι, με πέντε νίκες σ΄ αυτά και μία ισοπαλία (1-1) με τον Αστέρα, η οποία, πλέον, θεωρείται εντός προγράμματος αναλογικά με τη δυναμική των Αρκάδων. Σε τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια μόνο με τον Αστέρα δεν ήταν καλή η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Στα υπόλοιπα σκόραρε από δύο φορές κι επάνω, ενώ στο 0-1 με τον Παναιτωλικό θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα γκολ, από το τέρμα του Πέτριτς.

Ο Μάρκους Μπεργκ βρήκε δίχτυα με τον Πανθρακικό και είναι θέμα χρόνου ν΄ αναπτύξει ξανά τη σχέση του με το σκοράρισμα, όντας ένας από τους κορυφαίους φορ του πρωταθλήματος. Πλην Ατζαγκούν άλλη κομβική απουσία δεν έχει ο Παναθηναϊκός, ενώ η Ξάνθη φέρει στα συν την επιστροφή από τιμωρία του πρώην «πράσινου» Κλέιτον, ο οποίος έχει πέντε γκολ ως τώρα! Το αήττητο της Skoda θα κινδυνέψει, με το μεγάλο στοίχημα του «τριφυλλιού» να είναι ο χαρακτήρας που πρέπει να δείξει. Να περάσει από μία δύσκολη έδρα, να μείνει στο -1 από τον Ολυμπιακό στέλνοντας ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα τίτλου απ΄ ό,τι έχει κάνει ως τώρα.

Όσον αφορά την έξοδο του ΠΑΟΚ με τα Γιάννενα είναι διαφορετική περίπτωση αγώνα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» από τη νίκη στο Φάληρο επί των «ερυθρόλευκων» δέχθηκε τέσσερα γκολ στην Ξάνθη (4-2) και κέρδισε την Κέρκυρα (2-1), χωρίς να είναι καλύτερος, με τη φανέλα, την έδρα και την τύχη. Αφήνουμε εκτός της ήττα-αποκλεισμό από την Γκινγκάμπ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά κι έχει αγωνιστικά προβλήματα. Ειδικά η τιμωρία του Ρατς τον αφήνει χωρίς τον καλύτερο παίκτη του φέτος. Μοιάζει, επίσης, πιεσμένος, ψυχολογικά από την πρώτη θέση κι αυτό φαίνεται. Σαφέστατα και θα κάναμε διαφορετική συζήτηση αν ήταν μάχιμος ο Ρατς, ο Τζιόλης και ο Μακ. Ο ΠΑΣ θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του, δίκαιη μοιάζει η ισοπαλία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
165. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ: Χ (3,40)
167. SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 2 (1,90)
167. SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: OVER 2,5 (1,70)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x