Στίβος

Στεφανίδη και Μόρις έκλεψαν την παράσταση!

Η δική μας Κατερίνα Στεφανίδη αλλά και η αντίπαλός της, Σάντι Μόρις έκλεψαν την παράσταση στην παρουσίαση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ. Αποστολή: Γρηγόρης Ποζιός.

Το γεγονός οτι το άλμα επι κοντώ θα είναι στο επίκεντρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού Στίβου που αρχίζει στο Μπέρμιγχαμ επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά στην σημερινή παρουσίαση - συνέντευξη Τύπου καθώς εκείνες που δέχτηκαν τις περισσότερες ερωτήσεις ήταν η δική μας Κατερίνα Στεφανίδη αλλά και η Αμερικανίδα αντίπαλός της, Σάντι Μόρις. Από κοντά και η πρώην πρωταθλήτρια Στέισι Ντραγκίλα η οποία εκθείασε τις δυο για την πρόοδο αλλά και την προβολή που έχουν προσφέρει στο άθλημα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ρωτήθηκε για την καινοτομία του παγκοσμίου πρωταθλήματος με το άλμα εις ύψος ανδρών να διεξάγεται ταυτόχρονα με αυτό των γυναικών, καθώς η ίδια είχε βιώσει παρόμοια εμπειρία με το δικό της αγώνισμα στο Πόρτλαντ με την ίδια να τονίζει πως: "Καλή ήταν η καινοτομία στο Πόρτλαντ που έφεραν τον κόσμο κοντά στο αγώνισμα, αλλά του έδωσε χαρακτήρα αγώνα επίδειξης και εγώ έχω μάθει να πηδάω σε παγκόσμια πρωταθλήματα»

Μιλώντας μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου στους Έλληνες δημοσιογράφους σημείωσε οτι «Λογικά όποια περάσει το 4.85μ. θα είναι σίγουρα στα μετάλλια και είναι πιθανό να πάρει και το χρυσό. Η επιφάνεια του διαδρόμου είναι πολύ διαφορετική από αυτήν του Κλερμόν Φεράν και οποιονδήποτε άλλον υπερηψωμένο διάδρομο όπου συνήθως γίνονται τα μίτινγκ κλειστού στίβου. Πιστεύω ότι τέσσερις είμαστε που μπορούμε να πηδήξουμε πάνω από το 4.85μ. με τη Σιντόροβα να φαίνεται πως είναι η πιο υπολογίσιμη».

Το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν άλλες πέντε αθλήτριες η Βρετανίδα επταθλήτρια Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον, η Αυστραλέζα εμποδίστρια Σάλι Πίρσον και η σπρίντερ από την Ακτή Ελεφαντοστού Μαρί Τζόσι Ταλού.

Αποστολή στο Μπέρμιγχαμ: Γρηγόρης Ποζιός.

Φωτογραφία: Νίκος Ζιαγάκης/AN media

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x