Στίβος

Στεφανίδη, Παπαχρήστου και Τεντόγλου στο Διηπειρωτικό Κύπελλο

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η Bούλα Παπαχρήστου και ο Μίλτος Τεντόγλου, θα είναι οι τρεις αθλητές που θα εκπροσωπούσουν τη χωρά μας στο Διηπειρωτικό Κύπελλο, ως μέλη της ευρωπαϊκής ομάδας.

Το Σαββατοκύριακο (7-8/9) στην Οστράβα θα πραγματοποιηθεί το Διηπειρωτικό Κύπελλο και ως μέλη της ευρωπαϊκής ομάδας, θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ, η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν και ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί σήμερα Πέμπτη, για Τσεχία. Μαζί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στην Οστράβα θα ταξιδέψουν οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι και Μίτσελ Κρίερ, ώστε να είναι δίπλα στους αθλητές. Στη διοργάνωση θα μετέχουν τέσσερις μεικτές ομάδες από την Ασία την Ευρώπη την Αμερική και Αφρική και σε κάθε αγώνισμα θα συμμετέχουν δυο αθλητές και αθλήτριες από κάθε ήπειρο.

Στον τρόπο που θα διεξαχθούν τα ριπτικά αγωνίσματα και τα οριζόντια άλματα θα έχει διαφοροποιήσεις, καθώς στον πρώτο γύρο θα συμμετέχουν όλοι οι αθλητές, ενώ μετά τις τρεις προσπάθειες συνεχίζουν οι καλύτεροι από κάθε ήπειρο και όχι οι τέσσερις πρώτοι.

Μετά την τετάρτη προσπάθεια συνεχίζουν οι δυο καλύτεροι και ο νικητής θα αναδειχτεί από την πέμπτη και τελευταία προσπάθεια.

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x