Επικαιρότητα

Στη φυλακή 95χρονος για ασέλγεια σε ανήλικο

Ο 95χρονος φυγόποινος συνελήφθη χθες στο Αγρίνιο και οδηγήθηκε στο κελί για να εκτίσει την ποινή του

Θα τα... εκατοστήσει στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας ένας υπερήλικας που είχε καταδικαστεί το 2014 για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, αλλά οι αρχές δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν!

Ο 95χρονος φυγόποινος συνελήφθη χθες στο Αγρίνιο και οδηγήθηκε στο κελί για να εκτίσει την ποινή του.

Πριν από δυόμισι χρόνια, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου είχε επιβάλει στον ηλικιωμένο ποινή φυλάκισης εννέα ετών και χρηματική ποινή 75.000 ευρώ, η οποία εκκρεμούσε σε βάρος του. Μετά τη σύλληψη του από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που διέταξε τον εγκλεισμό του στη φυλακή.

*** Δυο Αλβανοί ηλικίας 29 και 38 χρόνων και ένας 65χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις των Πλημμελειοδικείων Κεφαλληνίας και Πρέβεζας για διάφορα αδικήματα, συνελήφθησαν στην Κεφαλονιά και την Κέρκυρα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια ελέγχων και οδηγήθηκαν στις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές για να γίνουν εκτελεστές. Το ίδιο συνέβη και με έναν 54χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Κέρκυρα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x