Γενικά

Στη Γαλλία κλείνει ο πρώτος γύρος των γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ για Μπογκόρια και Γκιώνη

Το πρώτο μισό στα γκρουπ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών ολοκληρώνεται την Παρασκευή και για την Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη έρχεται πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Για την τρίτη αγωνιστική του γκρουπ C αντιμετωπίζει στη Γαλλία τη Βιλνέβ, με την οποία ισοβαθμεί στη δεύτερη προνομιούχο θέση με 3 βαθμούς. Θεωρητικά, όποιος φτάσει στη νίκη αποκτά και το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά, μαζί με την επικεφαλής της βαθμολογίας Σααρμπρίκεν και το πολωνικό κλαμπ ξέρει ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια αν την πετύχει εκτός έδρας. Ο αγώνας αρχίζει στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Η Μπογκόρια προέρχεται από την ήττα στο Γκρότζισκ την περασμένη βδομάδα σε ντέρμπι με τη Σααρμπρίκεν (2-3). Στα προγνωστικά έχει μικρό προβάδισμα απέναντι στην ομάδα, που, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, είναι τελευταία στη γαλλική λίγκα, ενώ ο Γκιώνης πηγαίνει σε οικεία εδάφη, λόγω της πολυετούς παρουσίας του στο πρωτάθλημα της χώρας.

Στο μεταξύ, η γαλλική Ενεμπόν, με την οποία έχει και φέτος δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γιώργος Σταματούρος έδωσε την Τετάρτη το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής. Για το γκρουπ D έχασε από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία με 3-1 σετ και βρέθηκε στην τρίτη θέση με 4 βαθμούς.

Την περασμένη βδομάδα είχε χάσει με 3-1 εντός έδρας από την επικεφαλής Μπορούσια Ντίσελντορφ. Απέναντι στη Σπόρτινγκ αγωνίστηκαν ο Κινέζος Φαν Σενγκ Πενγκ, ο Βέλγος Σεντρίκ Νούτινκ και ο Γάλλος Κουεντέν Ρομπινό, ενώ με την Μπορούσια ήταν στην τριάδα οι δύο πρώτοι και ο Άγγλος Σαμ Γουόκερ.

Ο Σταματούρος, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κίνα για τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες, πρόκειται να πάρει την ευκαιρία της συμμετοχής στον δεύτερο γύρο.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΜΑΝ
Στο Sultan Qaboos Sports Complex του Μουσκάτ, εξάλλου, άρχισε την Πέμπτη το διεθνές τουρνουά παίδων και νέων του Ομάν, όπου αγωνίζεται η Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Στο ομαδικό νεανίδων, η μικτή Ελλάδας/Αγγλίας άρχισε με μία νίκη και μία ήττα. Έχει γίνει ενιαίος όμιλος, η ομάδα έχασε από την Ινδία 1 και νίκησε τη Σρι Λάνκα και με στόχο το μετάλλιο έχει ν’ αντιμετωπίσει την Παρασκευή την Κινεζική Ταϊπέι και την Ινδία 2.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι του «πουλ» η Ελλάδα/Αγγλία κατέβαλε τη Σρι Λάνκα με 3-0. Η Παπαδημητρίου ξεπέρασε τη Βανέσα Μαντού με 3-0 σετ. Στο διπλό με τη Σαρλότ Μπάρντλεϊ επικράτησαν, επίσης, εύκολα, με 3-1 σετ των Τανούσι Ροντρίγκο και Μαντού.

Στο δεύτερο ματς η μικτή ομάδα έχασε το βράδυ από την Ινδία 1 με 3-1. Η Παπαδημητρίου έδωσε δύο ατομικά παιχνίδια και κάμφθηκε με 3-1 σετ από την Ανάργια Μαντζουνάτ και τη Σβάστικα Γκος.

Ενδιάμεσα, στο διπλό με την Μπάρντλεϊ νίκησαν τις ίδιες αθλήτριες με 3-0 σετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x