Στίβος

Στη Λωζάννη Στεφανίδη, Παπαχρήστου, Τεντόγλου

Η Λωζάννη θα είναι η επόμενη «στάση» του Μίλτου Τεντόγλου, της Βούλας Παπαχρήστου και της Κατερίνας Στεφανίδη τις επόμενες μέρες.

Οι δύο πρώτοι θα συμμετάσχουν στο Diamond League στίβου της ερχόμενης Παρασκευής, ενώ η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ θα συμμετάσχει στο «Street Event» της Πέμπτης.

Ο Τεντόγλου θα πάρει μέρος στο τρίτο Diamond League της φετινής σεζόν, ώστε να βελτιώσει το φετινό του 8,18 στο μήκος. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι είναι σε καλή κατάσταση και θα έχει την ευκαιρία διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκέφλε, 11-14/7.

Τη δεύτερη φετινή της συμμετοχή της στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων θα έχει η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, η οποία ήταν παρούσα και στο Όσλο και έφτασε τα 14,34. Η 31χρονη σταρ την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Diamond League του Μονακό κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η Κατρίν Ιμπαργκουέν (Κολομβία), η Γιουλιμάρ Ρόχας (Βενεζουέλα) και η Άνα Πελετέιρο (Ισπανία) είναι ορισμένες από τις σημαντικές αντιπάλους της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.

Τα 4,72 που σημείωσε στο τελευταίο Diamond League της Σανγκάης θέλει να βελτιώσει η Κατερίνα Στεφανίδη, ενόψει της καλύτερης προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Η 29χρονη πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει σπουδαίες αθλήτριες του αγωνίσματος, ανάμεσα σε αυτές την Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ), την Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς), την Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία) και την Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x