Γενικά

Στη Μόσχα η Μαγοπούλου, με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων

Στη μάχη των προκριματικών της ρυθμικής γυμναστικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων θα ριχθεί την Πέμπτη (15/2) η Ιωάννα Μαγοπούλου.

Με ελληνική εκπροσώπηση θα διεξαχθούν στη Μόσχα τα προκριματικά της ρυθμικής γυμναστικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που θα διεξαχθούν στο Μπουένος Άιρες (1-12/10/18)

Η Ιωάννα Μαγοπούλου αναχώρησε σήμερα (Τρίτη 13/2) για την ρωσική πρωτεύουσα, συνοδευόμενη από την προπονήτριά της Έφη Μπλέκα και τη διεθνή κριτή Μαρία Πάχτα.

Στόχος είναι να διεκδικήσει μια από τις 18 θέσεις που θα οδηγήσουν στον τελικό, ανάμεσα στις 57 αθλήτριες -γεννημένες το 2003- που θα συμμετέχουν, από 33 συνολικά χώρες. Σύμφωνα με οδηγία της ΔΟΕ, μάλιστα, δικαίωμα πρόκρισης έχει μια αθλήτρια από κάθε χώρα, ώστε να δώσουν το παρών όσες περισσότερες γίνεται.

Ο αγώνας πρόκρισης της Πέμπτης 15/02 (09:00 – 18:00 ώρα Ελλάδας) περιλαμβάνει το σύνθετο ατομικό, με την τελική κατάταξη να προκύπτει από το άθροισμα των βαθμολογιών κάθε αθλήτριας στα τέσσερα όργανα (στεφάνι, μπάλα, κορύνες, κορδέλα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x