Γιώργος Ζαχαριάδης

Στη Μόσχα θα είναι δύσκολα, αλλά, ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για όλα

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την πρώτη κόντρα με την Σπαρτάκ, τη ρεβάνς και τον ΠΑΟΚ που ψάχνει την ευρωπαϊκή του ταυτότητα έναντι ενός ισχυρού αντιπάλου.

Είναι θέμα τελικά το ότι κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης ή θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το ότι έδειξε αδυναμίες και δεν προετοιμάστηκε ωστε να αποφύγει τον αιφνιδιασμό της Σπαρτάκ;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Γιατί είναι ωραίο να τραβήξουμε μια γραμμή και να πούμε ότι το 3-2 είναι σκορ που διευκολύνει τον ΠΑΟΚ να παίξει για την ισοπαλία και για τη νίκη, αλλά, το τι θα ακολουθήσει στην Μόσχα, επιτρέψτε μου να το φοβάμαι λίγο παραπάνω. Δεν είναι σε καμία περίπτωση Βασιλεία αυτή η ομάδα και να το ξέρετε ότι θα πρέπει να είναι πολύ καλός ο ΠΑΟΚ, πολύ καλύτερος κι από αυτό που είδαμε στην Τούμπα.

Είναι ομάδα που αν δεν την προσέξεις, τότε πολύ πιο εύκολα θα δημιουργήσει το πρόβλημα και θα κάνει τον δύσμοιρο Βαρέλα να τρέχει πανικόβλητος για να καλύψει όλες τις τρύπες. Θα υποχρεώσει τον Πασχαλάκη να κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του. Θα είναι εφιαλτικό το βράδυ στη Μόσχα και ο ΠΑΟΚ οφείλει να είναι μετρημένος και ουσιαστικός, κατ/αλληλα προετοιμασίες για να δεχθεί πίεση από ένα σωρό καλούς ποδοσφαιριστές.

Η Σπαρτάκ δεν είναι το μεγαθήριο, ούτε καν την συγκαταλέγεις στις ομαδάρες που παίζουν στους ομίλους. Λες ότι είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ και ότι δεν θα είναι δια και τόσο μεγάλη έκπληξη αν τελικά μείνει στο Europa League...

Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το τεστ με τους Ρώσους είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ και είναι ένα σημείο που μέτρησε τις δυνάμεις του, διαπίστωσε ότι είναι πολύ κόντρα στο να φτάσει σε μια ακόμη πρόκριση, άλλες, θα πρέπει να ιδρώσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Με το 3-2 της ανατροπής, ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι ικανός για πολλά και μπορεί να τα καταφέρει στη Μόσχα. Μπορεί και το γνωρίζουμε όλοι μας, αλλά, δεν φτάνει μόνο η αυτοπεποίθηση, ο ενθουσιασμός. Θα πρέπει να σεβαστεί τον αντίπαλο όσο είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο για να τον οδηγήσει με ασφάλεια σε πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x