Κινηματογράφος

«Στημένος ο αγώνας με τον Μίκι Ρουρκ»

Αρχικά το διέψευσε, όμως ο Έλιοτ Σέιμουρ ομολόγησε ότι ο αγώνας με τον Μίκι Ρουρκ ήταν προσχεδιασμένος. Ωστόσο ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός δεν γνώριζε τίποτα.

Ο Μίκι Ρουρκ επέστρεψε στα ρινγκ μετά από χρόνια, με έναν (ανεπίσημο) αγώνα που προκάλεσε σάλο κι αμέσως κίνησε υποψίες.

Ο Έλιοτ Σέιμουρ ομολόγησε στο "TMZ" ότι πληρώθηκε για να «πέσει» στον δεύτερο γύρο, τονίζοντας όμως ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν είχε καμία εμπλοκή.

«Μου είπαν να πέσω στον δεύτερο γύρο. Να ξεκινήσω τον πρώτο γύρο με κάποια ίσια χτυπήματα, και στο δεύτερο όταν δεχθώ χτύπημα στο σώμα να πέσω», παραδέχθηκε ο 29χρονος πυγμάχος με το «φτωχό» ρεκόρ της μόλις μια νίκης σε δέκα αγώνες.

«Από όσο γνωρίζω ο Μίκι (Ρουρκ) δεν είχε ιδέα για όλα αυτά, ήταν στο σκοτάδι. Είναι καλός άνθρωπος και εξαιρετικός ηθοποιός. Δεν είχε καμία εμπλοκή με το στήσιμο του αγώνα. Όλα τα κανόνισαν αυτοί που βρίσκονται δίπλα του», συμπλήρωσε.

Ο Έλιοτ φέρεται να πήρε 15,000 δολάρια για τον αγώνα με τον 62χρονο Ρουρκ στη Ρωσία και παρότι εξέφρασε την επιθυμία να του δοθεί μια ακόμα ευκαιρία, αυτό μοιάζει απίθανο, ενώ κινδυνεύει με αφαίρεση της επαγγελματικής του κάρτας.

Ο περιβόητος αγώνας:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x