Πόλο

Στην έκτη θέση της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Δεν κατάφερε, αυτή τη φορά, να λυγίσει την Μπρέσια ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 8-5 στον αγώνα κατάταξης του Final-6 της Βουδαπέστης και ολοκλήρωσαν τη φετινή τους πορεία στην έκτη θέση

Βρέθηκε σε κακή μέρα και ηττήθηκε ο Ολυμπιακός, στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 8-5 από τη Μπρέσια, με ένα «άδειο» από γκολ δεύτερο οκτάλεπτο και αδράνεια στο τρίτο να τους κρατάει μακριά από τη διεκδίκηση της νίκης.

Σε ένα ματς μέτριο ποιοτικά, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς με τον Μουρίκη, όμως η Μπρέσια ισοφάρισε αμέσως. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο φινάλε της πρώτης περιόδου, με τον Γεννηδουνιά αυτή τη φορά να σκοράρει στον παίκτη παραπάνω και τον Μάντζι να διαμορφώνει το 2-2.

Στο δεύτερο και το τρίτο οκτάλεπτο, όμως, ο Ολυμπιακός «κόλλησε». Στα δύο πρώτα λεπτά της περιόδου, η Μπρέσια είχε αυξήσει τη διαφορά στο +2, ενώ ο Μπερτόλι έστειλε την ομάδα του με τρία γκολ προβάδισμα (5-2) στο ημίχρονο.

Η ομάδα του Πειραιά δεν βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει. Η Μπρέσια έφτασε στο +4 (6-2) στα μέσα της τρίτης περιόδου, με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει να μειώσει 16 ολόκληρα λεπτά μετά το προηγούμενο τέρμα του.

Το σκληρό παιχνίδι συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο, με την Μπρέσια να κρατάει εύκολα την υπέρ της διαφορά και να παίρνει την πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-3, 1-1, 2-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x