Πόλο

Στην Ευρώπη μετά από… θρίλερ ο Εθνικός

Με γκολ στα 30’’ πριν το φινάλε, ο Εθνικός λύγισε με 10-9 τον ΑΝΟ Γλυφάδας και κατέκτησε την τρίτη θέση της Α1 πόλο γυναικών, που του δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έκανε το 2-1 στη σειρά των μικρών τελικών και εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Εθνικός, που επικράτησε 10-9 της Γλυφάδας.

Η ομάδα του Πειραιά δυσκολεύτηκε για να το καταφέρει, αφού το ματς είχε πολλές διακυμάνσεις. Η Γλυφάδα ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο δεύτερο μισό του ματς (7-5), με τον Εθνικό να μειώνει σε 7-6 με την Τζελέπη, ενώ στην τέταρτη περίοδο το ματς πήρε «φωτιά», με γκολ της ΜακΚι να δίνουν το παιχνίδι στον Εθνικό, 0:30’ πριν το φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 1-2, 1-2, 4-2.

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Μπενέκου 1, Τζελέπη 2, Αποστολίδου 1, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 2, Πέττα, ΜακΚι 3, Μπάξτερ, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Αναγνώστου

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 2, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ευα. 1, Μαμόγλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη, Κοντονή 2, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Γροζοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x