Γενικά

«Στην Γαλατά για να κερδίσω τα πάντα»

Έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να ανταποκριθεί στο ύψος των απαιτήσεων που θα παρουσιαστούν στην Γαλατασαράι εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γκόραν Πάντεφ.

Αισιόδοξος για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του με την μεταγραφή του στην Γαλατασαράι εμφανίστηκε ο Γκόραν Πάντεφ. Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να πετύχει στην καινούργια του ομάδα, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στον Τσέζαρε Πραντέλι.

«Είμαι περήφανος που ήρθα εδώ. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στο μέλλον. Έχω αποκτήσει άμεσα μια θετική εντύπωση από την ομάδα, η οποία έχει νοοτροπία νικητή. Ήταν μια σημαντική απόφαση για εμένα και την καριέρα μου. Ο Πραντέλι με ήθελε και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είναι ένας καλός προπονητής και είμαι σίγουρος πως θα δουλέψουμε καλά μαζί. Η Γαλατά είναι μια ομάδα που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και είμαι εδώ για να κερδίσω τα πάντα. Στην καριέρα μου έχω παίξει πολλά ντέρμπι και ανυπομονώ να παίξω απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω μια θέση στην ομάδα. Διάλεξα το νούμερο “19” γιατί αυτό ήταν πάντα που είχα στην καριέρα μου», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x