Γενικά

Στην ιαπωνική Λίγκα με τη Σαϊτάμα την επόμενη περίοδο ο Γκιώνης

Η έκτακτη συνεργασία του Παναγιώτη Γκιώνη με την ιαπωνική Σαϊτάμα στο τέλος του 2019 ικανοποίησε πολύ τις δύο πλευρές, που δεν άργησαν να κλείσουν νέα συμφωνία μεταξύ τους.

Αυτήν τη φορά για ολόκληρη την επαγγελματική «Τ» League της χώρας στην επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ο κορυφαίος «πρεσβευτής» της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης υπέγραψε στη Σαϊτάμα για τη σεζόν 2020-2021 κι ενώ φέτος έχει κυρίαρχο στόχο την πρόκριση για το Τόκιο και την καλή παρουσία στους πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του, στη συνέχεια θα μείνει σε… άρωμα Ιαπωνίας για ένα κορυφαίο πρωτάθλημα με τοπ αθλητές της διεθνούς σκηνής.

Στα τέλη Δεκεμβρίου, είχε αγωνιστεί ένα διήμερο στο ιαπωνικό κλαμπ, μάλιστα το είχε βοηθήσει να σημειώσει δύο νίκες και να μείνει στη διεκδίκηση του τίτλου. Το νέο συμβόλαιο, όμως, προβλέπει μίνιμουμ 17 αγώνες από τους 21, που σίγουρα θα έχουν οι επτά γύροι της Λίγκας.

Η βασική ομάδα του Γκιώνη φέτος ήταν, ως γνωστόν, η Μπογκόρια Γκρότζισκ. Θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το πολωνικό κλαμπ και την επόμενη σεζόν, όμως η προτεραιότητά του θα γίνει η Σαϊτάμα και το ιαπωνικό πρωτάθλημα, όπου θα έχει φουλ δραστηριότητα. Την Μπογκόρια θα την ενισχύσει στο Τσάμπιονς Λιγκ κι, αν χρειαστεί, και σε κάποια ματς πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x