Betmasters

Στην κορυφή της Ευρώπης οι «αιώνιοι»

Για μεγάλα πράγματα δείχνουν ικανοί φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, που με τις μεταγραφικές τους κινήσεις δείχνουν ξεκάθαρα τις βλέψεις τους περί κατάκτησης της… Ευρώπης.

Η ενίσχυση των δύο «αιωνίων» συνεχίζεται στο μπάσκετ και τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός έχουν ως πρωταρχικό στόχο τη συμμετοχή τους στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και εν συνεχεία στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Οι βλέψεις και οι πεποιθήσεις τους, όμως, αντικατοπτρίζονται και στις αποδόσεις; Μπορεί φέτος μια Ελληνική ομάδα να επιστρέψει στον θρόνο και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός έφερε τον Μπλατ στον πάγκο και έκανε μεταγραφές ουσίας με Λι Ντέι, Γκος, Τουπάν, Τίμα και Βεζένκοφ ως τώρα. Ολοι παίκτες που αποκτήθηκαν με συγκεκριμένο σκοπό και είναι «εργάτες» με αθλητικά προσόντα.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να ελληνοποιηθεί και να μπαλώσει τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσαντες. Ετσι απέκτησε τον έμπειρο Λάνγκφορντ για αντί-Τζέιμς, το Λάσμε για αντί-Σίγκλεντον και τους Παπαπέτρου και Παπαγιάννη. Δύο από τους πιο φιλόδοξους Ελληνες, οι οποίοι μπορούν τα κάνουν τη διαφορά.

Σίγουρα ο πήχης ανεβαίνει πολύ ψηλά για τις δύο Ελληνικές ομάδες που θέλουν να μπουν σφήνα και γιατί όχι να αφήσουν πίσω τους Φενέρ, ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Δες το άρθρο και τις αποδόσεις των Ελληνικών ομάδων για κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x